13 dec 2017 AVR valt in de prijzen!

Op 29 november 2017 heeft AVR de EIC Open Poort Prijs in de wacht gesleept! 

De Open Poort Prijs wordt jaarlijks door het Educatief Informatie Centrum (EIC) Mainport uitgereikt aan bedrijven die opvallen door hun gastvrijheid, de inhoud van hun havenexcursies en de bijdrage aan het EIC-havenprogramma. Eén van de doelstellingen van het EIC is het bevorderen van kennis over het Rotterdamse haven- en industriegebied bij scholieren, studenten, docenten en decanen. Om dit te bewerkstelligen organiseert het EIC onder meer educatieve havenexcursies waaraan AVR met veel plezier deelneemt.

Elk van de volgende drie sectoren kent jaarlijks een winnaar:

  • op- en overslag en distributie;
  • olie, chemie, industrie en energie;
  • dienstverlenende en overige bedrijven.

AVR, dat in 2002 ook als winnaar uit de bus kwam, viel deze grote eer opnieuw ten deel in de sector ‘olie, chemie, industrie en energie’. Voor AVR een mooie opsteker waarop we met alle collega’s heel erg trots kunnen zijn!

Niet in de laatste plaats door de inbreng van ‘onze’ TU-studenten uit Delft en Rotterdam, die de excursies al vele jaren voor hun rekening nemen. En waarvoor AVR hun zeer erkentelijk is. Bedankt! 

De andere prijswinnaars van dit jaar zijn APM Terminals Rotterdam en APM Terminals Maasvlakte II (op- en overslag en distributie), STC-KNRM Offshore Safety Trainingscentrum (dienstverlenende en overige bedrijven) en IOI Loders Croklaan (aanmoedigingsprijs).